Поради та лайфхаки від викладачів Ispyt з результатими ЗНО 190+

Поради та лайфхаки від викладачів Ispyt з результатими ЗНО 190+

НМТ все ближче та ближче, формули та дати заполонили сни, запитань не меншає, а стрічка інстаграму, як на зло, працює не на твою користь. Саме тому ми з вчителями Ispyt підготували для вас кілька порад, що допоможу перетворити страх в план та впевненість у підготовці. Рухаймось!

Порада №1.

Найголовніше – завжди перевіряти відповіді, які вписуєш у клітинки. Тобто звірятися, чи відповіді, які отримав при вирішенні задач, також збігаються з тими, які ввели у електронний бланк. Особисто я, втратив багато балів, тому що вибрав не ті букви чи значення із інших дій.

Порада №2.

Є особлива техніка, яку учні часто недооцінюють або не використовують з особистих причин. Суть в тому, що після вивчення теми потрібно її комусь переказати, з усіма нюансами. Таким чином ти структуруєш інформацію у себе в голові та орієнтуєшся, що тобі не дуже зрозуміло.

Порада №3.

Правильно розподіли час на підготовку та відпочинок. Розпочинай її зарання, щоб цей процес йшов у помірному темпі, а не 100 тем відразу в травні і навіть вийти з кімнати часу немає. Ходи на прогулянки та проводь час з друзями, щоб мозок міг відпочити для отримання нових знань.

Порада №4.

Головне табу у підготовці - зубріння. Це не дасть ніякого результату. Краще зробити цікавий конспект, де ти зробиш унікальні схеми для вивчення, це буде твоя мінікнига. Вже при її створенні ти почнеш засвоювати інформацію. Але його треба робити дуже якісно.

Порада №5.

Не хвилюйся! Повір у свої сили і у те, що все відбувається на краще 🙏 Перед днем екзамену обов'язково виспись, випий перед сном чаю з ромашкою (або свій улюблений) та проведи вечір у приємному спокої за чимось розслабляючим.

Ще більше корисних порад та лайфхаків наші викладачі можуть розкрити вам на різних видах занять: індивідуальних або ж групових. Переходь за посиланням та дізнавайся більше ❤️️